Skip to content

Professionele Website
laten Maken

Een goede website is meer dan een mooi design!

Waar zou je een professionele website laten maken? Bezoekers bepalen op basis van hun eerste indruk van de website of ze contact met je opnemen, of niet. De look & feel  is een belangrijk onderdeel van je website! Niet alleen het webdesign moet fantastisch zijn, maar je website moet ook snel en gebruiksvriendelijk zijn.  

Wil je graag een professionele website laten maken die heel eenvoudig zelf te beheren is? Een WordPress website is dan de beste optie! WordPress is een van de meest flexibele, uitbreidbare en gebruiksvriendelijke systemen om een website te beheren. Zo kun je zonder technische kennis toch heel eenvoudig nieuwe pagina’s, blogs of afbeeldingen op je website plaatsen.

Waarom je website laten maken door Pix & Dots?

Maatwerk

Bij Pix & Dots zijn we pas tevreden als jij dat ook bent. We houden altijd rekening met de specifieke wensen die jij als ondernemer hebt.

Flitsend design

Altijd een blinkend design dankzij de vele standaard templates of kies je voor een uniek design gemaakt vanaf scratch?

Nauw contact

Altijd één aanspreekpunt gedurende de website realisatie. Zo wordt wordt de kans op miscommunicatie verkleind.

Eenvoudig onderhoud

Gemakkelijk te onderhouden website dankzij WordPress, waardoor de website zowel voor beheerder als bezoeker gebruiksvriendelijk is!

prijsindicatie

Een professionele website is het begin van je online succes, daarom zijn de websites van Pix & Dots altijd gemaakt op basis van de huisstijl van je bedrijf. Om te zorgen dat je website uniek en onderscheidend is van de rest werkt Pix & Dots met een template dat op maat wordt aangepast. Een website bouwen is maatwerk, daarom variëren de prijzen per website. Er is natuurlijk altijd ruimte voor persoonlijke wensen, daarom is dit slechts een prijsindicatie voor het aantal pagina’s van de website en de standaard functionaliteiten. 

€599

Website voor bloggers

€1199

Website voor bedrijven en ondernemers die geen speciale extra's verlangen

€1999

Speciaal voor bedrijven die een uitgebreide website willen.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw website

Contactformulier

Laat jouw website bezoekers op een eenvoudige manier in contact komen met jouw bedrijf door contact op te nemen via het contactformulier.

social media

Link je website naar al je social media kanalen om in contact, waardoor je doelgroep altijd up to date is van de laatste ontwikkelingen.

INstagram feed

Laat je Instagram feed zien op je website. Een leuke toevoeging om een je bezoekers je laatste berichten te laten zien.

Mailchimp

Koppel je website met het alles-in-één marketingplatform om (geautomatiseerde) emails te versturen.

SEo optimalisatie

Laat je aangeleverde teksten analyseren en optimaliseren, waardoor je website beter gevonden kan worden in Google.

Google analytics

Volg het aantal bezoekers en de pagina's waar je klanten op 'stuklopen'. Zo kan je eenvoudig je website optimaliseren.

Portfolio

Handig om je nieuwe klanten te laten zien wat je allemaal kan! Eenvoudig bij te werken, zodat deze altijd up-to-date is!

Facebook pixel

De Facebook Pixel code houdt bij welke pagina's jouw bezoekers bekijken. Vervolgens kan je gericht adverteren op de bezoekers.

Veel gestelde vragen over een website laten maken

Het kan zijn dat je graag Mailchimp integratie wil op je website, een mooie slider of een verbinding met je social media accounts. Bespreek wat de mogelijkheden zijn, niets is te gek!

Bij Pix & Dots maken we de website altijd responsive. Dit houdt in dat de website bij schermafmetingen optimaal functioneerd. Zowel voor desktop, mobiel en tablet. 

Het kan natuurlijk zo zijn dat je al een website hebt en deze wil laten aanpassen, geen probleem, dat kan natuurlijk ook! Je huidige website wordt volledig aangepast naar jouw wens, zodat die aan alle functionaliteiten voldoet.

Sinds 2018 is het voor organisaties die persoonsgegevens verwerken verplicht om aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) te voldoen. De AVG verplicht organisaties om bij te houden welke persoonsgegevens worden verwerkt. Om deze reden zijn alle websites van Pix & Dots AVG-proof. Pix & Dots helpt je graag om jouw website AVG-proof te maken. 

  • Wanneer je een contactformulier hebt op je website;
  • Wanneer bezoekers op je website kunnen inloggen;
  • Wanneer je een Google Analytics code op je website hebt;
  • Wanneer je plug-ins op je website gebruikt.

Pix & Dots helpt je graag bij AVG bestendig maken van je website!