Skip to content

Over Pix & Dots

Mijn passie voor (web)designing en marketing is ontstaan tijdens mijn studie Commerciële Economie, waarbij ik het uiterst belangrijk vind dat de marketingstrategie wordt vertaald in het juiste design!

Wordpress een goed cms om professionele websites te laten maken

WordPress

Het rijke aanbod van plugins, zoekmachine vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit maken WordPress het meest populaire en gebruikte CSM.

Adobe illustrator een profssioneel programma/applicatie om een huisstijl en logo te laten ontwerpen

Illustrator

Adobe staat bekend om de grafische vormgeving. Applicaties zoals Photoshop, Illustrator en XD zijn dus onmisbaar voor websites en marketingontwikkeling.

De beste gratis wordpress websitebouwer om een profssionele website te laten maken

Elementor

Naar mijn mening het beste programma om de webpagina's vorm te geven! Dankzij het scala aan mogelijkheden krijgt iedere pagina een uiterst uniek en prachtig design.

Google Analytics om hoger in google te komen door zoekmachine optimalisatie (seo)

Analytics

Google Analytics en Search console bieden de mogelijkheid om al het website verkeer te analyseren. Zo kan de zoekvriendelijkheid worden geoptimaliseerd.

About me...

Vanuit mijn opleiding Commerciële economie heb ik een passie ontwikkeld voor het creëren van websites. Waarom? Een website is in mijn optiek het basisinstrument van een goede marketingstrategie. Met een paar muisklikken ben je bereikbaar voor de hele wereld! 

Laat je professionele website maken door Pix & Dots

Rob Gambon

20 Jaar

Afgestudeerd HBO Commerciële economie

Werkwijze van Pix & Dots

  • Voorbereiding
  • Design
  • Ontwikkeling
  • Oplevering

Om een website of huisstijl op te leveren is het voor mij belangrijk om duidelijk te hebben wat je wil uitstralen. We zullen daarom één of meerdere afspraken inplannen om elkaars vragen te kunnen beantwoorden.

Nadat ik duidelijk heb wat je wil uitstralen zal ik beginnen met het designen van een wireframe. Dit zal een grof beeld geven van hoe de website er uit komt te zien, voordat ik aan de realisatie zal beginnen. ​

Zodra we beide tevreden zijn over het design, zal ik WordPress installeren en beginnen met de pagina's vorm te geven. Gedurende het proces zal ik preview links sturen, zodat je feedback kunt geven. 

Tijd om de laatste dingen aan te passen, zodat de website volledig voldoet aan jouw wensen! Tevreden over de website? Dan is het eindelijk tijd om de website live te brengen!

Veel gestelde vragen

Jij! Jij bent degene die betaald voor de website, dus je bent ook de eigenaar. Het enige wat is terug verwacht is toestemming om jouw website te mogen gebruiken in mijn portfolio. 

Vanuit het oogpunt van de ondernemer kan ik goed begrijpen dat je het liefst zo snel mogelijk een mooie website hebt. De snelheid waarmee ik de website kan opleveren is volledig afhankelijk van de persoonlijke wensen en het aantal pagina’s. Uit de praktijk blijkt dat het opleveren van een website minimaal 1 maand duurt. 

Uiteraard! WordPress is één van de meest gebruiksvriendelijke content management sytemen om een website te bouwen en te onderhouden. Voor jou als eigenaar van de website is het dus eenvoudig om nieuwe berichten te plaatsen of bestaande teksten aan te passen. Kom je er niet uit? Neem gerust contact op!