Skip to content

HUISSTIJL en logo
laten Ontwerpen

Op zoek naar een professionele huisstijl of bedrijfslogo?

Een logo is vaak het eerste wat potentiële klanten van jouw bedrijf zien. Lettertype, kleurgebruik, en de vorm zijn de componenten van een logo die de identiteit van je bedrijf weerspiegelt. Het draagt bij aan de herkenbaarheid en naambekendheid van je bedrijf. Je logo is dus een cruciaal onderdeel van wat je als bedrijf wil uitstralen.

Het logo hangt sterk samen met de huisstijl van je bedrijf en vormen samen de identiteit van je bedrijf en hebben sterke invloed op de eerste indruk van je klanten. Jouw wordt immers verwerkt in alle communicatie- en reclamemiddelen, zoals je facturen, website, e-mails en social media. Laat een huisstijl of logo ontwerpen door Pix & Dots!

Waarom je huisstijl of logo laten ontwerpen door Pix & Dots?

Maatwerk

Bij Pix & Dots zijn we pas tevreden als jij dat ook bent. We houden altijd rekening met de specifieke wensen die jij als ondernemer hebt.

Nauw contact

Altijd één aanspreekpunt gedurende de website realisatie. Zo wordt wordt de kans op miscommunicatie verkleind.

prijsindicatie

Ben je als startende ondernemer opzoek naar een professionele en betaalbare huisstijl? Dan ben je bij Pix & Dots aan het juiste adres! Een logo vormt een belangrijk uitgangspunt bij de vormgeving van je huisstijl. Ben je op zoek naar een woordmerk of juist een beeldmerk? Het is verstandig om zelf vast na te denken wat je huisstijl moet uitstralen, Pix & Dots ontwerpt daar dan een passend logo en visitekaartje en  bij. 

€99

€149

€99

Kies je voor een beeldmerk, een woordmerk of een combinatielogo?

Bij een beeldmerk wordt een symbool, vorm of icon gebruikt als weergave van je bedrijf of product. Met name bedrijven met veel naamsbekendheid kiezen voor een beeldmerk, omdat de doelgroep het bedrijf al herkend aan het logo.

Een woordmerk is de naam van je bedrijf of product. Het voordeel van een woordmerk is dat expliciet de bedrijfsnaam benadrukt, waardoor je bedrijfsnaam beter blijft hangen. Onderscheid vermogen van een woordmerk wordt gecreëerd door je bedrijfsnaam uit te werken met een bepaalde typografie of kleur.

Als je twijfelt tussen een beeldmerk en een woordmerk kan je er ook voor kiezen om voor een combinatielogo te kiezen.

Veel gestelde vragen

Het kan zijn dat je al een huisstijl hebt. In veel gevallen is het wenselijk dat de nieuwe huisstijl herkenbaar is aan dezelfde kleur of typografie. Vaak is dat juist  strategische erg slim is. Ik denk graag met je mee!

Standaard wordt de huisstijl opgeleverd in AI, JPG, PDF, PNG, PSD, EPS en SVG. Ontvang je de huisstijl liever in een andere bestandsvorm? Geen probleem!

Het kan natuurlijk zo zijn dat je al een website hebt en deze wil laten aanpassen, geen probleem, dat kan natuurlijk ook! Je huidige website wordt volledig aangepast naar jouw wens, zodat die aan alle functionaliteiten voldoet.

Sinds 2018 is het voor organisaties die persoonsgegevens verwerken verplicht om aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) te voldoen. De AVG verplicht organisaties om bij te houden welke persoonsgegevens worden verwerkt. Om deze reden zijn alle websites van Pix & Dots AVG-proof. Pix & Dots helpt je graag om jouw website AVG-proof te maken. 

  • Wanneer je een contactformulier hebt op je website;
  • Wanneer bezoekers op je website kunnen inloggen;
  • Wanneer je een Google Analytics code op je website hebt;
  • Wanneer je plug-ins op je website gebruikt.

Pix & Dots helpt je graag bij AVG bestendig maken van je website!